Σέριφος: Βρέθηκαν οι Πακιστανοί που κατηγορούνται για βιασμό 23χρονης – Διαψεύδουν τους ισχυρισμούς της

Οι ίδιοι τονίζουν ότι συνευρέθηκαν μαζί της αλλά με τη θέλησή της

Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων είναι οι αστυνομικοί στη Σέριφο έτσι ώστε να φανεί αν η 23χρονη κοπέλα έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από δύο Πακιστανούς που τη νάρκωσαν ρίχνοντας μια ουσία στο ποτό της όπως κατήγγειλε η ίδια.

Οι φερόμενοι ως δράστες εντοπίστηκαν και έδωσαν κατάθεση, ισχυρίζονται όμως ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την κοπέλα με την συναίνεσή της.

Οι δυο κατηγορούμενοι πάντως παρουσιάζουν μια τελείως διαφορετική εκδοχή, αφού υποστηρίζουν ότι την είδαν να πίνει μόνη της σε ένα μπαρ στο Λιβάδι και προσφέρθηκαν να την κεράσουν. Έπειτα έφυγαν και οι τρεις μαζί, πήγαν στην παραλία Αυλόμωνας και εκεί όπως υποστηρίζουν συνευρέθηκαν μαζί της με τη συγκατάθεσή της. Οι ίδιοι μάλιστα ζητούν να πάρουν οι Αρχές στα χέρια τους πλάνα από κάμερες ασφαλείας ενός άλλου μαγαζιού, το οποίο τους δείχνει να επιστρέφουν μαζί και να πίνουν ποτά.

Τι υποστηρίζει η 23χρονη στην καταγγελία της

Η Αστυνομία πάντως έχει αρχίσει την έρευνα της υπόθεσης έτσι ώστε να φανεί το ποια πλευρά έχει δίκιο. Η 23χρονη αφού έκανε την καταγγελία, κάλεσε τον σύντροφό της ο οποίος ταξίδεψε από την Αθήνα έτσι ώστε να συμβάλλει στην υπόθεση. Η ίδια μέσω ενός story περιέγραψε τους φερόμενους ως δράστες.

«Ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού, έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ μέχρι την ώρα που έφτασα στο μαγαζί (αναφέρει όνομα επιχείρησης) κι έκατσα να πιω ένα ποτό. Δύο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου, όταν άρχισα να χάνω την αίσθηση του τι συμβαίνει. Τα δυο άτομα με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία, δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δύο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει.

Το αμέσως επόμενο πράμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου. Τα δυο άτομα είναι χρώματος, μίλαγαν άλλη γλώσσα. Ο ένας φαινόταν πιο ντροπαλός και είχε λίγα κιλά παραπάνω, ενώ ο άλλος ήταν πιο λιγνός», έγραψε.

Δείτε επίσης: Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Έχει εξαφανίσει τα ίχνη του ο δράστης – Πληροφορίες ότι σήμερα θα παραδοθεί