Φώτο Αρχείου

Σέρρες: Τι λένε οι γιατροί για τον θάνατο του 13χρονου (vid)

Ο 13χρονος τις τελευταίες μέρες έπαιρνε αντιβίωση

Σε απέραντη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια ενός 13χρονου στις Σέρρες αφού ο ανήλικος απεβίωσε ξαφνικά τα ξημερώματα της Πέμπτης ενώ κοιμόταν. Δεν έχει γίνει ακόμα η νεκροτομή έτσι ώστε να αποσαφηνιστεί το τι συνέβη και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με το Live News ο 13χρονος έπαιρνε αντιβίωση, ενώ τις προηγούμενες μέρες δεν πήγαινε στο σχολείο λόγω ενόχλησης στον λαιμό. Η οικογένεια μίλησε με έναν γιατρό, και στη συνέχεια άρχισε να παίρνει φάρμακα. Τα ξημερώματα όμως, η μητέρα αντιλήφθηκε ότι ο ανήλικος γιος της δεν έχει τις αισθήσεις του και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο ήρθε άμεσα να τον παραλάβει, αλλά στο νοσοκομείο Σερρών διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν πια εν ζωή. Την Τετάρτη, ο άτυχος μαθητής είχε εμφανίσει συμπτώματα οξείας αμυγδαλίτιδας, κι έτσι πήγε στο ΚΥ Ροδολίβους. Οι γιατροί τον εξέτασαν και στη συνέχεια του έδωσαν αντιβίωση.

Σύμφωνα με το epiloges.tv οι γιατροί είπαν πως δύο μπορεί να είναι τα πιθανά αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του μαθητή.

Αυτό της προχωρημένης λοίμωξης, με αποτέλεσμα να προκληθεί  σηπτικό σοκ ή η αντιβίωση που του χορηγήθηκε να προκάλεσε πιθανή αλλεργική αντίδραση. Η ακριβής απάντηση για τα αίτια που οδήγησαν στον χαμό του 13χρονου αναμένεται να δοθούν από την νεκροψία – νεκροτομή.

Δείτε επίσης: Μαγιορκίνης: «Είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για τη νέα μετάλλαξη» (pic & vid)