«Αν παίζαμε ακόμα 30 λεπτά θα είχαμε σκοράρει» είπε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού
Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Τόμας Βατσλίκ μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο είπε στις δηλώσεις του ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν σίγουρα να είχαν σκοράρει.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα με πολλές μονομαχίες και τάκλιν. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Είναι ένα από τα παιχνίδια που αν παίζαμε ακόμα 30 λεπτά σίγουρα θα σκοράραμε. Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε, ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με έναν βαθμό. Όμως θα έχουμε ευκαιρία να καλύψουμε το έδαφος. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να προσηλωθούμε στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από την Πέμπτη (16/09). Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».
Για το δεύτερο μέρος και το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να απειλήσει:
«Δεν απειλήθηκα από τον αντίπαλο. Έπρεπε να κάνω μόνο μερικά βολέ ή να δώσει οδηγίες για την τοποθέτηση των αμυντικών. Είναι κρίμα που δεν σκοράραμε αλλά είμαι χαρούμενος με την αμυντική αντιμετώπιση της ομάδας και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».
Δείτε επίσης: Θρίαμβος για τον Μεντβέντεφ στον τελικό του US Open: Νίκησε με 3-0 σετ τον Τζόκοβιτς στον τελικό (vids)
- Σοβαρές κατηγορίες από την οικογένεια του Μπουπεντζά: Αποκλείεται η αυτοκτονία – Τον μισούσαν στην Κίνα
- Αυξήσεις στις τιμές για Shein και Temu μετά το Πάσχα λόγω νέων δασμών στις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Προβλήματα και καθυστερήσεις στο Μετρό
- «Ημέρες Υγείας 2025» από τον Δήμο Παύλου Μελά – Δωρεάν συμμετοχή σε ιατρικές εξετάσεις
- Ο Μίτσιτς αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν – Η προσφορά των 5.000.000 ευρώ και οι επιλογές του Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr