Σημαντική αύξηση της κυκλοφορίας στον Κηφισό και στις έξοδοι της Αττικής – Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια

Σημαντική αύξηση της κυκλοφορίας στον Κηφισό και στις έξοδοι της Αττικής – Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια

Αυξημένη κυκλοφορία και πληρότητα στα πλοία του Πειραιά καθώς οι εκδρομείς αναχωρούν για το Πάσχα. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι πασχαλινές διακοπές για τους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου της Αττικής, με την κυκλοφορία να καταγράφει σημαντική αύξηση στα ρεύματα εξόδου. Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό, από το Περιστέρι έως τον Ρέντη, και στο ρεύμα εξόδου της λεωφόρου Αθηνών από το ύψος του Χαϊδαρίου.

Οι δρόμοι που οδηγούν προς το λιμάνι του Πειραιά βρίσκονται στο «κόκκινο», με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν μεγάλες καθυστερήσεις. Στην άλλη όχθη, τα πλοία αναχωρούν γεμάτα, καθώς οι εκδρομείς του Πάσχα εγκαταλείπουν την Αθήνα κατά κύματα, με πληρότητα άνω του 90% στα περισσότερα σκάφη.

Αυτή η εικόνα αποτυπώνει τη σημαντική κινητικότητα της περιόδου, καθώς οι πολίτες αναζητούν τρόπους να γιορτάσουν τις διακοπές τους.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play