Θα υπάρχει πληρότητα 100%
Σημαντική είναι η σημερινή μέρα αφού σηματοδοτεί την επιστροφή βήμα – βήμα στην κανονικότητα στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού.
Πιο αναλυτικά, σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία θα λέει πως δε θα υπάρχει πλέον κανένας περιορισμός στους εσωτερικούς χώρους, στην εστίαση, στα κέντρα διασκέδασης και στους κινηματογράφους.
Δικαίωμα εισόδου θα έχουν όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, με το μέτρο να τίθεται σε ισχύ από αύριο. Η συγκεκριμένη απόφαση εντάσσεται στα προνόμια που θα έχουν όσοι έχουν εμβολιαστεί. Όσον αφορά την εστίαση μάλιστα, δε θα υπάρχει κανένα μέτρο για τους πελάτες εν αντιθέσει με το προσωπικό το οποίο θα πρέπει να φορά μάσκα.
Στα κέντρα διασκέδασης και στα μπαρ θα υπάρχουν και όρθιοι ενώ σχετικά με τους χώρους οι οποίοι είναι μεικτοί, εκεί θα συνεχίσουν να ισχύουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Δείτε επίσης: Τάκης Θεοδωρικάκος: Επισκέφθηκε τον τραυματία αστυνομικό του επεισοδίου στην πλατεία Βάθης
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr