Σκορδά για Μπέο: Από το πώς μάς έχει μεγαλώσει η μαμά μας εξαρτάται πώς αντιδρούμε στις προσβολές

«Είναι μόνο δικαίωμα των αντρών να προσβάλλονται, επειδή είναι άντρες;»

«Όταν βλέπω τον Κασσελάκη και τον Ανδρουλάκη μου έρχεται να κάνω εμετό», «ο συγκεκριμένος άνθρωπος μου έβρισε τη μάνα, εγώ ως Μπέος έτσι αντιδρώ, εσείς λύστε τες με καλσόν, έτσι μεγαλώσαμε. Τι να κάνουμε; Να γίνουμε λουλούδες; Εμείς οι παλαιών αρχών έτσι μεγαλώσαμε. Αυτός που με έβρισε ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη».

propoli

Αυτές οι δύο φράσεις ανήκουν στον Αχιλλέα Μπέο και είναι οι τοποθετήσεις του μετά το περιστατικό με τη χειροδικία του κατά πολίτη που τον εξύβρισε.

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε αυτές τις δηλώσεις στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» και το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και η Φαίη Σκορδά θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενά του.

«Όταν μας προσβάλει κάποιος, πόσω μάλλον όταν μας προσβάλει το πιο ιερό που έχουμε όλοι στη ζωή μας, που είναι η μητέρα μας, δεν έχει να κάνει με το αν μας έχει προσβάλει με το αν είμαστε άντρες, αν είμαστε γυναίκες, αν είμαστε παιδιά, αν είμαστε μεγάλοι ή μικροί. Είναι κάτι που αφορά σε όλους τους ανθρώπους. Είναι μια προσβολή και κατανοώ ότι προσβλήθηκε, αλλά δεν έχει να κάνει με το ότι “εγώ που είμαι άντρας και μου πρόσβαλες τη μαμά”. Εγώ, που είμαι γυναίκα, αν κάποιος προσβάλει τη μητέρα μου, δεν θα προσβληθώ; Είναι μόνο δικαίωμα των αντρών να προσβάλλονται, επειδή είναι άντρες; Αυτό είναι το πρώτο ερωτηματικό» είπε στην αρχή η Φαίη Σκορδά.

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Από το πώς μάς έχει μεγαλώσει η μαμά μας εξαρτάται πώς αντιδρούμε στις προσβολές».

Δείτε επίσης: Κρήτη: Μεγάλη φωτιά στη Μεσαρά

Loading