Σοκ στην Άρτα | Ιερέας ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του και αστυνομικούς κατά τη διάρκεια δίκης για την επιμέλεια των παιδιών τους

Ο ιερέας μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Άρτας για ψυχιατρικές εξετάσεις μετά την επίθεση τόσο κατά της πρώην συζύγου του όσο και κατά των αστυνομικών.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια δίκης για την επιμέλεια των παιδιών του επιτέθηκε και τραυμάτισε την εν διαστάσει σύζυγό του.

propoli

Η δίκη διακόπηκε και ο δικαστής διέταξε τη σύλληψή του. Ο ιερέας επιτέθηκε και στους αστυνομικούς τόσο εντός του δικαστηρίου όσο και στο αστυνομικό τμήμα όπου αρχικά μεταφέρθηκε.

Η Αστυνομία ενημέρωσε τον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις. Κατά την είσοδό του στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο ιερέας συνάντησε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του στα οποία επίσης, επιτέθηκε.

Στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών είχαν μεταφερθεί ήδη τόσο η σύζυγός του όσο και ένα από τα παιδιά του λόγω λιποθυμικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν περίπου ένα χρόνο ο ιερέας είχε ξυλοκοπήσει 2 άτομα στο κέντρο της Άρτας τα οποία είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Καβάλα: Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά – Τι κατέσχεσαν οι Αρχές

Loading