Στα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συνάδελφοί του, κάνοντας λόγο για σκευωρία.
Σοκ έχει προκαλέσει στη Νέα Σινώπη Πρέβεζας μία καταγγελία γονέων ότι ένας δάσκαλος έδειξε γυμνές φωτογραφίες σε μαθητές της τετάρτης δημοτικού.
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 60χρονου έπειτα από καταγγελία γονέων ότι ο δάσκαλος στη διάρκεια του διαλείμματος έδειξε σε μαθητές του φωτογραφίες από το κινητό του, ανάμεσα στις οποίες, σε μία εμφανιζόταν ο ίδιος, γυμνός.
Μαθήτρια όταν επέστρεψε στο σπίτι της το ανέφερε στους γονείς της, οι οποίοι στην συνέχεια κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά.
Φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς
Ο 60χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια χθες Τετάρτη, όπου είχαν συγκεντρωθεί συνάδελφοί του, αποδίδοντας την υπόθεση σε σκευωρία. Κατά την έξοδό του, ο δάσκαλος φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς.
Σε βάρος του εκπαιδευτικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, το οποίο διεκόπη και θα συνεχιστεί την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου.
Δείτε επίσης: Βόλος: Βίαζε για δύο ολόκληρα χρόνια την 8χρονη εγγονή του
- Νέα ρύθμιση για το κλείδωμα του ΑΦΜ μετά την απόφαση του ΣτΕ: Τι προβλέπει
- Ανακαλύψτε έξι φυσικούς τρόπους για να αυξήσετε την ενέργειά σας χωρίς καφεΐνη
- Ο FBI επικεντρώνεται στην παράτυπη μετανάστευση, μειώνει την προσοχή σε εγκλήματα λευκού κολλάρου
- Διαταγή Τραμπ προς το FBI: Προτεραιότητα στη μετανάστευση έναντι των εγκλημάτων λευκού κολλάρου
- Συμφωνίες πώλησης στρατιωτικών ελικοπτέρων και συντήρησης μαχητικών αεροσκαφών στα ΗΑΕ από τις ΗΠΑ αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr