Σοκαριστικό βίντεο με αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα με μεγάλη ταχύτητα στην Εθνική Οδό

Το όχημα εισήλθε ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στα φανάρια του Ισθμού.

Άγιο είχαν οι οδηγοί στην παλιά εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (22/2), αφού δεν συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο που κινείτο με αντίθετη κατεύθυνση για πολλά χιλιόμετρα και έχοντας μάλιστα μεγάλη ταχύτητα, ανάμεσα στα υπόλοιπα που πήγαιναν κανονικά.

Ο οδηγός μάλιστα του επίμαχου ΙΧ, αναβόσβηνε τα φώτα στους υπόλοιπους για να μην μπαίνουν στο δρόμο του. Είχε επιλέξει δε, την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με τον κίνδυνο ενός σοβαρού τροχαίου να παραμονεύει για ώρα.

Η ώρα όπως βλέπουμε στο βίντεο ντοκουμέντο είναι 19:58. Έχει νυχτώσει και τα αυτοκίνητα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου έχουν αναπτύξει ταχύτητα. Ξαφνικά φαίνεται το αυτοκίνητο που κινείται ανάποδα με ταχύτητα. Δάσκαλος σε Σχολή Οδηγών στη Κόρινθο παθαίνει το σοκ της ζωής του, καθώς λίγο έλειψε να συγκρουστεί.

Αυτό δεν έγινε επειδή δεν βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Πήγαινε στη δεξιά και από τα φώτα που είδε ανησύχησε και έκοψε ακόμα περισσότερο ταχύτητα. Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε τη στιγμή που το αυτοκίνητο που πηγαίνει ανάποδα περνάει πολύ κοντά από το δικό του.

Ο οδηγός μπήκε ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στα φανάρια του Ισθμού. Δεν έχει καταλάβει ότι είναι ανάποδα και αναβόσβηνε τα φώτα στα διερχόμενα αυτοκίνητα χωρίς να κόψει ταχύτητα.

Στην συνέχεια αφού πέρασε από δίπλα τους αποφάσισε να στρίψει σαν να μην τρέχει τίποτα, με τα οχήματα που ακολουθούσαν να φρενάρουν. Ευτυχώς δεν προκλήθηκε ατύχημα από καθαρή τύχη. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσουν.

Πηγή: korinthostv.gr

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε πεζή στα Λαδάδικα

Loading