Εργαζόμενος σε κρεοπωλείο στο Ηράκλειο Κρήτης τραυματίστηκε στο χέρι και την κοιλιά του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού site ενημέρωσης, πρόκειται για έναν 52χρονο, εργαζόμενο σε κρεοπωλείο ο οποίος την ώρα που έκοβε κρέας του ξέφυγε το μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αρχικά στο χέρι αλλά και στην κοιλιά.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Άνδρες της Αστυνομίας ερευνούν τα αίτια του ατυχήματος.
Δείτε επίσης: Κόπτσης για ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: «Δόθηκε εντολή για ΕΔΕ – Θα υπάρξουν αυστηρές ποινές» (vid)
- Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θριάμβευσαν κόντρα στους Μπακς χωρίς τον Στεφ Κάρι
- Νέος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά ο Χαράλαμπος Αθανασίου
- Οι δημοσκοπήσεις κόβουν τα… φτερά του Μητσοτάκη
- Σημαντική αύξηση θερμοκρασιών το 2024 εντείνει τη λιώση των πάγων
- Μουσικές περιπέτειες στο 12ο Φεστιβάλ Πιάνου Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr