Σπύρος Μπιμπίλας: «Από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων;»

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση προχώρησε ο βουλευτής και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, θέλοντας να μιλήσει για το φλέγον ζήτημα των ημερών, τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια εικόνα δύο ομοφυλόφιλων ανδρών που απολαμβάνουν την βόλτα τους μαζί με τα παιδιά τους και τη συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο.

propoli

«Αλήθεια γιατί κάποιοι ξινίζουν από μια τέτοια εικόνα; Από μια τέτοια πραγματικότητα; Οι πολλά βαρείς που θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα σαν τον γνωστό αοιδό που διαλαλεί τις απόψεις του, ως έχει δικαίωμα αφού ζούμε σε δημοκρατία, αναρωτήθηκαν ποτέ αν έχει περισσότερη σημασία η αγάπη κι η φροντίδα που μπορεί να προσφέρει κανείς σε ένα παιδί άσχετα με το φύλο των γονέων;.

Αναρωτήθηκαν ποτέ αν τα παιδιά που ζουν μόνο με τον ένα ή με τον άλλο γονέα μετά από διαλυμένους γάμους ή από αποφάσεις κυρίως γυναικών, που φέρνουν στον κόσμο παιδιά με σπερματοζωάρια. όπως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν για να τεκνοποιήσουν, ζουν πιο ευτυχισμένα; Γιατί λοιπόν τέτοια τοξικότητα;.

Kι από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων; Θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι καλύτερο, κάτι πιο αρμόδιο να αποφασίζει; Ήρθε η ώρα να τελειώσει πια η καταδυνάστευση τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την γη. Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει στην βουλή το νομοσχέδιο όπως έχει υποσχεθεί άμεσα».

Δείτε επίσης: Πώς συνέβη το τροχαίο που στοίχισε στην Φωτεινή το πόδι της – «Έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό»

Loading