Στα διεθνή ΜΜΕ προβάλλεται η Ανδρος – Ανοδος στις κρατήσεις και για μετά τον Αύγουστο

Σε έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για διακοπές αναδεικνύεται η Άνδρος, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από τον δήμο, την αρχή έκαναν οι New York Times (Δείτε ΕΔΩ) που κατέταξαν την Άνδρο στα 52 πιο ερωτεύσιμα μέρη του κόσμου. 

propoli

Επιπλέον, ή Άνδρος κέρδισε μία θέση στην κορυφή με τη ναυτική παράδοση και τα τοπία που θυμίζουν καρτ ποστάλ, σύμφωνα με το Vagabond (Δείτε ΕΔΩ), το ταξιδιωτικό περιοδικό της Σκανδιναβίας.

Τον εξίσου εντυπωσιακό τίτλο του καλύτερου ελληνικού νησιού για πεζοπορία κέρδισε η Άνδρος σε λίστα της Daily Telegraph (Δείτε ΕΔΩ) με τους 15 κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας.  

Η  μικρή απόσταση από την Αθήνα, οι διακοπές χωρίς κοσμοσυρροή και η αυθεντικότητα είναι οι λόγοι που οδήγησαν και τη διεθνή εφημερίδα Guardian (Δείτε ΕΔΩ) να αναδείξει στην κορυφή της Ελλάδας το ξεχωριστό νησί των Κυκλάδων σε ένα αφιέρωμα . 

Την Άνδρο και την καταλληλότητά της για οικογενειακές διακοπές μακριά από τα πλήθη, ανέδειξε στη συνέχεια και το πλέον καθιερωμένο διεθνές μέσο, Family Traveller (Δείτε ΕΔΩ). 

Τέλος, το Der Spiegel της Γερμανίας (Δείτε ΕΔΩ) ανάμεσα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας έδωσε την πρώτη θέση στην Άνδρο για τις δεκάδες παραλίες της, την αρχιτεκτονική, τα παραδοσιακά ταβερνάκια, τη βλάστηση και το οργανωμένο περιπατητικό δίκτυο. 

«Τα νέα δεδομένα βρίσκουν την Άνδρο έτοιμη να υποδεχτεί τους φίλους της από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προφέροντας ιδανικές διακοπές κοντά στην Αθήνα και μακριά από την καθημερινότητα. Τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, οι δεκάδες εναλλακτικές δραστηριότητες και οι συνεχείς διεθνείς αναφορές στο νησί αποτυπώνονται  μέσα από την αυξητική πορεία που εμφανίζουν οι κρατήσεις για Άνδρο, ακόμη και για μετά τον Αύγουστο», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.   

Δείτε Επίσης: Άνδρος: Σε ύφεση η πυρκαγιά στα Ρέματα

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading