Σε αύξηση του ποσού που θα δοθεί στους αγρότες προχωράει το ελληνικός κράτος, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας.
Στη συνάντηση όπου παρευρέθηκαν επίσης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στύλιος και ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος καθώς και επιχειρησιακά στελέχη του ΥΠΑΑΤ, ο κ. Σταϊκούρας ανέφερε ότι έχει ανέβει το ποσό που θα δοθεί.
Το ύψος της επιστροφής θα οριοθετηθεί από τον αριθμό των στρεμμάτων και τα έτη καλλιέργειας όπως δηλώνεται στον ΟΣΔΕ.
Όσον αφορά στους κτηνοτρόφους ανακοινώθηκε η αλλαγή του τρόπου που θα υπολογίζεται το κόστος της τροφής των ζώων.
Συγκεκριμένα, αντι να καλυφθεί το πρώτο τρίμηνο του 2022 με 7% επι του τζίρου πλέον η επιδότηση θα ανέλθει στο 4% επι του τζίρου.
Δείτε επίσης: Καταρρέει το ρούβλι- “Κραχ” στο χρηματιστήριο της Μόσχας
- Ο εφιάλτης της Αλεξάντρα Πολ: Αγάπη, απειλές και η stalker που μετέτρεψε τη ζωή της σε κόλαση
- Οι κορυφαίες παραλίες του κόσμου για το 2025: Ποια ελληνική συγκαταλέγεται στις καλύτερες
- Πιτζάμες για Όλη την Οικογένεια: Άνεση, Ποιότητα και Στυλ από το Comfort.com.gr
- Οι καλύτερες οικονομικές επιλογές κινητών για δώρο στο βαφτιστήρι
- Απόστολος Καλδάρας: Η ελληνική μουσική μέσα από την προσωπική του οπτική