Ο 32χρονος εργάτης έπεσε από τη σκάλα την ώρα που έκανε τις απαραίτητες εργασίες
Χθες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ένας 32χρονος συντηρητής κλιματιστικών υπέστη εργατικό ατύχημα πέφτοντας από ταράτσα τριώροφου κτιρίου σούπερ μάρκετ, την ώρα που εκτελούσε εργασίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του politic.gr βέβαια, το ατυχές περιστατικό συνέβη την ώρα που ο εργάτης βρισκόταν πάνω σε σκάλα έτσι ώστε να μπορέσει να εκτελέσει τις εργασίες.
Ο 32χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έχοντας τις αισθήσεις του, ενώ είχε μια συνομιλία και με τους διασώστες. Επίσης, το ρεπορτάζ του politic.gr λέει πως ένας περαστικός διαπληκτίστηκε με τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ με τον λόγο να παραμένει άγνωστος.
Δείτε επίσης: Πλεύρης για μετάλλαξη Μποτσουάνας: «Θα πάμε και εμείς σε σκληρή γραμμή»
- «Εμφατική νίκη για την ΑΕΚ στην Τρίπολη»
- Νίκη για τον Τεντόγλου στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου παρά την απουσία άλματος πάνω από 8 μέτρα (vid)
- Πάπας Φραγκίσκος: Νεφρική ανεπάρκεια υπό παρακολούθηση
- Επεμβάσεις Τραμπ στον στρατό: Οι απολύσεις αξιωματικών και οι αντιδράσεις
- Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Spider-Man 4 ανακοινώθηκε επίσημα