(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στέφανος Κασσελάκης για Μπέο: «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο – Κατάλαβε ότι είμαι ακομπλεξάριστος»

«Δεν έχω σκοπό να εκδικηθώ κανέναν, θέλω να ενώσω τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης

Συνομίλησε πριν λίγες μέρες με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, που στο παρελθόν είχαν συγκρουστεί δημοσίως με ακραίες τοποθετήσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, όπως είπε στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

propoli

«Κατάλαβε ότι είμαι ακομπλεξάριστος και ότι είμαι ανθρώπινος, σωστός», ανέφερε, χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε για τον δήμαρχο του Βόλου: «Συνομίλησα με τον Μπέο πριν από μία εβδομάδα περίπου. Είχαμε μια σύντομη συνομιλία με βιντεοκλήση.

Δεν έχω σκοπό να εκδικηθώ κανέναν, θέλω να ενώσω τον κόσμο. Θέλω να ενώσω, δεν θέλω να διχάσω. Το να εκδικηθούμε επειδή κάποιος είναι στη λάθος πλευρά της ιστορίας σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή όποιου άλλου ζητήματος, δεν είναι τρόπος…», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας με αφορμή τα επεισόδια με τον Αχιλλέα Μπέο και τις βαριές εκφράσεις που είχαν χρησιμοποιήσει, εκατέρωθεν.

Τι είχε συμβεί με τον Αχιλλέα Μπέο

Να υπενθυμίσουμε ότι με μια προσβλητική και ομοφοβική ανάρτηση είχε απαντήσει ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στα ακραία σχόλια που είχε κάνει για αυτόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την επίσκεψη στο Βόλο, στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας με πολίτες στον Βόλο, ρωτήθηκε για τον Αχιλλέα Μπέο από ψηφοφόρο του δημάρχου και απάντησε πως τον έχει “χ@@@@@ο”.

Πολίτης: “Ωραίος ο Βόλος;”
Κασσελάκης: “Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει.”
Πολίτης 2: “Εγώ είμαι με τον Μπέο ε; Πρόσεχε πώς μιλάς ε.”
Κασσελάκης: “Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω”.

Ο συγκεκριμένος διάλογος έφερε και την αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος σε ανάρτησή του έγραψε:

“Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου είπε ότι “χέστηκε” και πως “με έχει χεσμένο”. Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χεστεί”.

Δείτε επίσης: Π. Μαρινάκης για Τέμπη: «Δεν δόθηκε κυβερνητική εντολή για το μπάζωμα στον τόπο της τραγωδίας»

Loading