Στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου: Μπήκε από την πίσω πόρτα (vid)

Δεν αποκλείεται, αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων, να υπάρξουν και νέες διώξεις.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ στην Πάτρα με τα 3 νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου καθώς Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε στη ΓΑΔΑ λίγα λεπτά πριν από τη μία το μεσημέρι της Τρίτης.

Μπήκε από την πίσω πόρτα του κτιρίου, συνοδεία του δικηγόρου της αδερφής της, Όθωνα Παπαδόπουλου προκειμένου να καταθέσει στο τμήμα ανθρωποκτονιών για τους βίαιους ασφυκτικούς θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, όπως έγραψε το dikastiko.gr.

Κάποιοι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο, την αποδοκίμασαν. Κατά την είσοδο της ακούστηκαν ύβρεις εναντίον της ενώ οι αστυνομικοί αδικαιολόγητα, προσπαθούσαν να απωθήσουν τους δημοσιογράφους.

Η κάμερα του Alpha και της εκπομπής Super Κατερίνα κατέγραψε τα πλάνα.

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, ως του μοναδικού ανθρώπου στο σπίτι μαζί με τη μητέρα, το βράδυ του θανάτου του βρέφους, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη της υπόθεσης ενώ δεν αποκλείεται, αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων, να υπάρξουν και νέες διώξεις.

Σύμφωνα με τον πόρισμα των δυο ιατροδικαστών, τόσο ο θάνατος της Μαλ΄ένας όσο και της Ίριδας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, πιθανόν ασφυξία.

Δείτε επίσης: Χαλκίδα: Σοκαριστική κακοποίηση 20χρονης – Ο σύντροφός της, της έδωσε υπνωτικά και την έκανε τόπι από το ξύλο