Στην παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά οι υποψήφιοι του Πατούλη – Δέχεται πιέσεις να μην κατέβει στις εκλογές

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης εξέφρασε την άποψη ότι ο Γιώργος Πατούλης θα σεβαστεί την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και συμπλήρωσε ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά.

Μετά την προ ολίγων ωρών επίσημη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ότι θα στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά στην περιφέρεια Αττικής, από το Μέγαρο Μαξίμου διαμηνύεται ότι οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του κ. Χαρδαλιά.

propoli

«Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη και στην αυτοδιοίκηση και στο κόμμα είναι σημαντική. Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος. Και βέβαια είναι αυτονόητο ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά», δήλωσε ειδικότερα στο πλαίσιο του briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Παύλος Μαρινάκης.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να παραιτηθεί ο κ. Χαρδαλιάς από υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έτσι ώστε να ασχοληθεί με την υποψιότητά του στην Αττική.

Να αναφερθεί πως πριν στραφεί στον Νίκο Χαρδαλιά η κυβέρνηση, πρότεινε σε άλλους τρεις δημάρχους ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο δήμαρχος Βούλας- Βάρης- Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δε δέχτηκαν να διεκδικήσουν την περιφέρεια Αττικής.

Το περιβάλλον του κ. Πατούλη βέβαια δηλώνει ότι θα κατέβει υποψήφιος κανονικά.

Δείτε επίσης: Γιώργος Πατούλης: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο, ήταν μια κακιά στιγμή»

Loading