Στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας ο Νίκος Ανδρουλάκης (vid)

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε σήμερα τη Βόρεια Εύβοια η οποία καταστράφηκε από τις πυρκαγιές, και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Στη συνάντηση αυτή αποφάσισαν και οι δύο να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή ενώ έγινε συζήτηση και για τον Βόρειο οδικό άξονα της περιοχής έτσι ώστε να βελτιωθεί η σύνδεση με τη Χαλκίδα και να μπορούν οι κάτοικοι να παραμείνουν εκεί.

Ο κ. Ανδρουλάκης είπε πως «μετά την τεράστια καταστροφή από τις πυρκαγιές, είναι ανάγκη να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας».

Μιλώντας για το rescEU είπε ότι είναι «επένδυση στην πρόληψη και Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη στην πράξη: Φέτος μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής προστασίας, ήρθε στη χώρα μας η μεγαλύτερη ομάδα δασοπυρόσβεσης που έχει αποσταλεί σε Ευρωπαϊκό κράτος στην ιστορία της Ένωσης. Όμως, όσα αεροπλάνα και μέσα αν έχουμε, απαιτείται η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των Σχεδίων Πολιτικής Προστασίας βάσει βέλτιστων πρακτικών που θα διασφαλίζει τη σωστή αξιοποίησή τους, καθώς και συνεχείς προληπτικές παρεμβάσεις εντός των δασών».

Δείτε επίσης: ΚΚΕ – Θεοδωράκης: Ζήτησε διακοπή εργασιών στην Βουλή

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading