Στο νοσοκομείο η Ιωάννα Τούνη – «Τίποτα δεν είναι δεδομένο» (pics)

Η ανάρτηση της influencer μέσα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη η οποία με μια μεγάλη ανάρτησή της στο Instagram θέλησε να περάσει το μήνυμα πως το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα είναι το πρόβλημα υγείας.

Η ίδια έγραψε:

«Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα, και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες! Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι!

Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχει χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπι που γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. Και αυτούς που σε αγαπάνε και αγαπάς να τους το λες.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα. Να χαίρεσαι κάθε μέρα γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου και υποχρέωσή σου να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου».

Στη συνέχεια προχώρησε σε νέα ανάρτηση εξηγώντας ότι ο λόγος που ήταν εκεί δεν είχε να κάνει με κάποιο δικό της πρόβλημα.

«Αυτά τα λίγα από την διαδικτυακή φίλη σας. Και όχι, είμαι καλά για όσους ρωτάτε. Δεν είμαι για μένα στο νοσοκομείο».

Δείτε επίσης: Νέα Υόρκη: Πίνακας του Πικάσο από το 1932 πωλείται προς 60 εκατομμύρια δολάρια