Στον εισαγγελέα σήμερα ο 53χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του στο Κουκάκι

Ο 53χρονος θα περάσει σε λίγη ώρα το κατώφλι του εισαγγελέα

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα τεθεί ο 53χρονος ο οποίος δολοφόνησε τη γυναίκα του πριν από λίγες μέρες στο Κουκάκι, σημειώνοντας άλλη μια γυναικοκτονία μέσα στη χρονιά.

Όπως αναφέρει το enikos.gr ο δράστης θα περάσει σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα περίπου στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο ίδιος είπε στους Αστυνομικούς ότι τη ζήλευε παθολογικά, και πως δε δεχόταν ότι η 46χρονη δεν επιθυμούσε να τα βρει μαζί του.

«Πίστευα ότι με απατούσε»

«Είχα παθολογική ζήλια για εκείνη. Πίστευα ότι με απατούσε. Είχα φύγει από το σπίτι και επέστρεψα πριν από ένα μήνα. Γύρισα από τη δουλειά στις 23:30. Είδα ότι είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει ταξίδι. Τη ρώτησα πού πάει και δε μου απαντούσε. Εκνευρίστηκα και τη χτύπησα. Με χτύπησε και εκείνη. Άρπαξα το μαχαίρι από το τραπέζι και την χτύπησα. Πήρα τον γιο μας τηλέφωνο και έφυγα από το σπίτι» φέρεται να είπε ο 53χρονος στους αστυνομικούς.

«Ήταν πολύ καλός άνθρωπος»

Μια φίλη του θύματος μίλησε στο MEGA και είπε:

«Εγώ τη γυναίκα ήξερα. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ καλός. Την είχα γνωρίσει από ένα γκρουπ που πηγαίναμε Ιεροσόλυμα. Ήταν πολύ θρησκευόμενο άτομο. Το μόνο που έμαθα από κοινούς γνωστούς είναι ότι είχε χωρίσει πριν δύο χρόνια με το σύζυγό της και μετά τα ξαναβρήκαν. Την ξέρω από το 2007. Τι προβλήματα είχε με τον άντρα της δεν ξέρω. Ήμασταν γνωστές, είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Δεν ήξερα τίποτα για την προσωπική της ζωή».

Δείτε επίσης: Κουκάκι: Ο 53χρονος χτύπησε την εν διαστάσει σύντροφό του πριν τη δολοφονήσει με μαχαίρι (vid)