ΦΩΤΟ ΑΠΟ 902

Στον Καναδά ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Στον Καναδά για περιοδεία βρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με τους Έλληνες εκεί αλλά και με την ΓΓ του ΚΚ Καναδά.

Στο κλιμάκιο του Κόμματος συμμετέχουν ακόμη ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της γραμματείας της ΚΕ, ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος, όπως και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος, Κώστας Γουλιάμος.

propoli

Στο Μόντρεαλ ο Δ. Κουτσούμπας θα συναντηθεί με το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, με το ΔΣ του Εργατικού Συλλόγου Ελλήνων του Κεμπέκ και στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Μόντρεαλ.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης συνεχίζεται ως εξής:

  • Τρίτη 23 Απρίλη στο Τορόντο

Θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του ΚΚ Καναδά με επικεφαλής τη ΓΓ του ΚΚ Καναδά Liz Rowley.

  • Τετάρτη 24 Απρίλη

Θα συναντηθεί με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Τορόντο, με το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας στο Τορόντο και στις 19.30 θα μιλήσει στη συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη:

  • Παρασκευή 26 Απρίλη

Θα συναντηθεί με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στην «Amazon».

  • Σάββατο 27 Απρίλη

Θα επισκεφτεί την Αστόρια και θα περιοδεύσει σε καταστήματα Ελλήνων ομογενών, θα συναντηθεί με το ΔΣ του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού και στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ Νέας Υόρκης.

Loading