Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης για την αυριανή του δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για τέσσερις υποθέσεις βιασμού
Η μεταγωγή του από την Τρίπολη θα γίνει με «κλούβα» του Τμήματος Μεταγωγών μαζί με άλλους κρατούμενους, που επίσης έχουν δικαστικές εκκρεμότητες και θα κρατηθεί για όσο διάστημα διαρκέσει η δίκη του σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με άλλους κρατούμενους για λόγους προστασίας, ενώ αυξημένα αναμένονται να είναι τα μέτρα ασφαλείας και εντός της δικαστικής αίθουσας.
Το κελί του Δημήτρη Λιγνάδη θα είναι στην Α’ πτέρυγα, καθώς η παρουσία του κρίνεται πιο ασφαλής.
Δείτε επίσης: Soula Glamorous: Ο Ηλίας Γκιώνης αποκάλυψε ποιος διαχειρίζεται το δημοφιλές προφίλ του instagram
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025
- Η τρελή λατρεία του Osho Bhagwan, το κοινόβιο στις ΗΠΑ και το σκάνδαλο