Συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό – Από τύχη ζει η 15χρονη που μαχαιρώθηκε στην κοιλιά

Από καθαρή τύχη είναι ζωντανή η 15χρονη που μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια συμπλοκής με συνομήλικές της στον Κολωνό, το βράδυ του Σαββάτου – Η υπόθεση στον Κολωνό αφορά συνολικά εφτά ανήλικα κορίτσια που συνεπλάκησαν το βράδυ του Σαββάτου – Δύο από αυτά μαχαιρώθηκαν ενώ η αστυνομία έχει κάνει τρεις συλλήψεις.

Οι ανήλικες που συνελήφθησαν πέρασαν το βράδυ στη ΓΑΔΑ. Το τμήμα ανηλίκων έχει αναλάβει την υπόθεση.

propoli

Σύμφωνα με το MEGA, όπως είπαν οι γιατροί στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, η 15χρονη ζει από καθαρή τύχη καθώς αν το μαχαίρι την είχε τραυματίσει ελάχιστα χιλιοστά πιο δίπλα, η ανήλικη δεν θα προλάβαινε να φτάσει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν ξεκίνησε όταν πριν μερικές ημέρες είχε υπάρξει ένας καυγάς ανάμεσα στην παρέα τους και στην παρέα των άλλων ανήλικων κοριτσιών με ηλικίες 15 και 16 ετών.

Το Σάββατο η μία από τις συλληφθείσες κάλεσε στο τηλέφωνο ένα κορίτσι από την άλλη παρέα για να συναντηθούν και να λύσουν την παρεξήγηση μεταξύ τους.

Το ραντεβού έγινε στον Κολωνό στη συμβολή των οδών Διστόμου και Τριπόλεως και τα αίματα άναψαν όταν η ανήλικη έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε μια από τις άλλες ανήλικες της άλλης παρέας.

Τα αίτια της συμπλοκής βρίσκονται υπό έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μια από τις κοπέλες που έχουν συλληφθεί είχε συνάψει σχέση με το αγόρι μιας κοπέλας από την άλλη παρέα με την οποία είχε χωρίσει.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 16χρονης που την μαχαίρωσε με έναν σουγιά περίπου δέκα εκατοστών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή όπλων και για τη συμπλοκή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η συμπλοκή έγινε για άγνωστους έως αυτή την ώρα λόγους, στη συμβολή των οδών Διστόμου και Τριπόλεως. Πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανή ερωτική αντιζηλία.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε.

Σε λίγη ώρα, τα τρία κορίτσια που έχουν συλληφθεί αναμένεται να οδηγηθούν στις δικαστικές αρχές.

Δείτε επίσης: ΕΛ. ΑΣ. για τα μέτρα κατά του covid: Διενεργήθηκαν 73.471 έλεγχοι, βεβαιώθηκαν 226 παραβάσεις και έγιναν 3 συλλήψεις

Loading