Ο ηθοποιός ανακοίνωσε στον κόσμο τον θάνατό του λίγο πριν το τέλος της παράστασης
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης έχασε τον μεγάλο του αδελφό Θανάση, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και εν τέλει κατέληξε χθες 11/3 νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
Ο ηθοποιός όμως δεν εγκατέλειψε τη σκηνή, και το βράδυ βρέθηκε στο θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο για την παράσταση «Η μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας» της Ομάδας Τέχνης «Δούρειος Ίππος».
Όταν τελείωσε η παράσταση, ο ηθοποιός εμφανίστηκε συγκινημένος και ζήτησε από τους θεατές να αφιερώσουν το χειροκρότημά τους στον αδελφό του.
Δείτε επίσης: Παύλος Χαϊκάλης: «Ήθελα να γραφτώ στο Σωματείο, είχα διαγραφεί γιατί δεν πλήρωνα» (vid)
- Συρία: Οι Κούρδοι αμφισβητούν τη νομιμότητα της νέας κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας την απουσία της κοινωνικής ποικιλομορφίας
- Φόβοι για εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ: Τρεις καθηγητές αποχωρούν από τη χώρα
- Η πιθανότητα τρίτης θητείας του Τραμπ και οι συνταγματικοί περιορισμοί
- Το αυξανόμενο αντιαμερικανικό αίσθημα στην Ευρώπη εντείνεται λόγω των πολιτικών του Τραμπ
- Τουρκία: Αντίκρουση του υπουργείου Εξωτερικών στο Ισραήλ για τις δηλώσεις κατά του Ερντογάν