Σοκ έχει προκαλέσει το επεισόδιο που σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω όταν καθηγητής και μαθητές πιάστηκαν στα χέρια.
Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν τα παιδιά έπαιζαν με μια μπάλα στον διάδρομο με τον καθηγητή να βγαίνει και να πιάνει έναν μαθητή από το λαιμό.
Στον Alpha μίλησε ένας μαθητής ο οποίος ανέφερε ότι ο καθηγητής βγήκε και τους έβριζε “λέγοντας ‘θα σας @@@ όλους’. Άρπαξε ένα παιδί από τον λαιμό, του έσκασε μπουκέτο. Πήγαν οι φίλοι του να τον χωρίσουν, χτυπάει και τους φίλους του.
Μετά πάει μια κοπέλα να τον ρωτήσει το γιατί… και την πιάνει από τη μέση… ‘Άφησε με δεν έχεις το δικαίωμα, ούτε ο πατέρας μου δεν το κάνει αυτό’, του είπε. Εκείνη τη στιγμή, την πιάνει από τον λαιμό και την χαστουκίζει… Η κοπέλα πήγε να πέσει, την είχε κολλήσει στον τοίχο…”, περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, στη συνέχεια ο καθηγητής άρχισε να τους βιντεοσκοπεί και “να απειλεί ότι θα πάει νομικά”.
Ο πατέρας της μαθήτριας που δέχθηκε το χαστούκι ανέφερε στην εκπομπή ότι θα προχωρήσει σε μήνυση: “Την ώρα που τον έχουν οι αστυνομικοί και τον κρατάνε, γυρνάει ο καθηγητής και λέει: ‘κι αυτή η χοντρή με έβρισε’. Εγώ θα προχωρήσω σε μήνυση”.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Νεκρές δύο γυναίκες από την Ημαθία που δεν εμβολιάστηκαν λόγω…Πνευματικού – Ο ίδιος αρνείται τα πάντα (vid)
- Τραγικό τροχαίο: Ο Νίκολα Πόκριβατς, πρώην παίκτης της Ντιναμό, σκοτώθηκε στα 39 του
- Νυχτερινή ρωσική επίθεση: 8 πυραύλοι και 87 drones πλήττουν την Ουκρανία
- Αύξηση επισκεπτών σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία στη Δ. Ελλάδα το 2024 – Πρωταγωνίστρια η Αρχαία Ολυμπία
- Σημαντικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη: Δράση στο Μπέρμιγχαμ και μάχη για την κορυφή στη La Liga
- Δημογραφικές εξελίξεις: Η κατάσταση στην Ελλάδα το 2050