Σύλληψη 22χρονου για πορνογραφία ανηλίκων – Σοκαριστικό υλικό σεξουαλικής κακοποίησης βρέθηκε στο κινητό του

Υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων βρέθηκε στο κινητό του 22χρονου συλληφθέντα.

Συνελήφθη 22χρονος για πορνογραφίας ανηλίκων, αφού στο κινητό του τηλέφωνο, που κατασχέθηκε, εντοπίστηκε πλήθος υλικού, φωτογραφίες και βίντεο, σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. 

propoli

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, έχοντας αποκτήσει πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές, ο δράστης μεταφόρτωσε και αποθήκευσε πλήθος αρχείων, με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ το κατασχεθέν ψηφιακό πειστήριο απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ:

«Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, για την οποία συνελήφθη 22χρονος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων που περιήλθαν στο πλαίσιο διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας, από την ανάλυση των οποίων προέκυψε ότι χρήστης του διαδικτύου, εντός της ελληνικής επικράτειας, έχοντας αποκτήσει πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους και εφαρμογές, μεταφόρτωσε και αποθήκευσε πλήθος αρχείων, με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψιν της αρμόδιας Εισαγγελίας και μετά από αλληλογραφία με τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και από την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του εμπλεκόμενου και προέκυψε ο τόπος κατοικίας του.

Από τις επακόλουθες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο, στο οποίο εντοπίστηκε πλήθος υλικού (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ το κατασχεθέν ψηφιακό πειστήριο απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Μετέφερε 43 κιλά κάνναβη σε σάκους

Loading