Συμμορία Πολυτεχνειούπολης: Ληστεύουν σούπερ μάρκετ με την απειλή όπλου – Δείτε Βίντεο

Στο βίντεο ο ένοπλος αφαιρεί τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή και ο δεύτερος «φυλάει τσίλιες»

Βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει η ΕΡΤ δείχνει την παράνομη δράση μελών της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολη. Τα μέλη φαίνεται να ληστεύουν σούπερ μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο, τον περασμένο Ιούλιο.

Κάποιοι από τους δράστες της Πολυτεχνειούπολης, φαίνονται στο βίντεο να φτάνουν με μοτοσικλέτες στη Λεωφόρο Αμφιθέας, οι δύο εξ αυτών μπαίνουν στο σούπερ μάρκετ και ακινητοποιούν την υπάλληλο και έναν πελάτη.

Ο ένοπλος αφαιρεί τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή και ο δεύτερος «φυλάει τσίλιες». Στη συνέχεια φεύγουν τρέχοντας και επιβιβάζονται στις μοτοσικλέτες που οδηγούν μέλη της επικίνδυνης συμμορίας και εξαφανίζονται.

Μετά από σχετικές αναζητήσεις οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, εντοπίζουν τη μια μηχανή στον Νέο Κόσμο. Με τη βοήθεια δικυκλιστών της ΔΙ.ΑΣ., περνούν χειροπέδες στον συνεπιβάτη, έναν 26χρονο από την Αλβανία, ενώ ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Έπειτα, η δεύτερη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν στη ληστεία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη έξω από την φοιτητική εστία στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης. Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, συλλαμβάνουν άλλα δύο μέλη της συμμορίας, έναν στην περιοχή της Ακρόπολης και τον άλλον στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Την Τρίτη (27.09.2022) κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στην Πολυτεχνειούπολη, συνελήφθη και ο τέταρτος ληστής, ο οποίος βρισκόταν μέσα στη φοιτητική εστία.

Δείτε επίσης: Ζωγράφου: «Θα με τραυμάτιζε με το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου» λέει η ανθυπαστυνόμος που πυροβόλησε τον 30χρονο κακοποιό