(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Συνεχίζει ο Κούγιας για Κασσελάκη: «Δεν σημαίνει τίποτα ότι σε ψήφισαν 65.000 όμοιοί σου, που θέλουν γονέα 1 και γονέα 2»

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε μια νέα επίθεση κατά του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας (18/09).

Ο κ. Κούγιας εξέφρασε αμφιβολίες για τον τρόπο που ο κ. Κασσελάκης θα αναφέρεται στον εαυτό του ως “σύζυγος” ή “σύζυγος” κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Αυτό το σχόλιο προκάλεσε αντιδράσεις και προκάλεσε συζητήσεις.

Αυτή τη φορά, ο κ. Κούγιας ανέφερε χαρακτηριστικά στην δήλωσή του πως «δεν σημαίνει τίποτα για το μέλλον της χώρας και τις πολιτικές εξελίξεις, να σε ψηφίσουν σε εσωκομματικές εκλογές 65.000 όμοιοί σου, οι οποίοι δεν θέλουν την Ελλάδα να έχει στρατό, και δεν θέλουν την λειτουργία του θεσμού της οικογένειας με τον φυσιολογικό και παραδοσιακό τρόπο, του να ερωτεύονται, να αγαπιούνται και να δημιουργούν οικογένεια δύο άνθρωποι, οι οποίοι θα φέρνουν στη ζωή παιδιά με τον φυσιολογικό, ανθρώπινο τρόπο, και έχουν την άποψη ότι ο πατέρας και η μητέρα θα πρέπει να μεταβληθούν σε γονέα 1 και γονέα 2, χωρίς κανένα προσδιορισμό φύλου, όπως προσδιορισμό φύλου δεν θα έχουν και τα παιδιά τους».

Την ίδια στιγμή, στη δήλωσή του απευθύνεται και προς την Έφη Αχτσιόγλου, για την οποία τόνισε πως «το τρένο το χάστε γιατί δεν δεν ενστερνιστήκατε τις προχθεσινές μου δηλώσεις και την ανακοίνωση – απάντησή μου του Σαββάτου 16/9/2023 σχετικά με αυτόν τον “τύπο”, που μόνο το περιεχόμενο του βιογραφικού του και η ανίερη επίσκεψή του στην Μακρόνησο, θα έπρεπε να σας έχουν ενεργοποιήσει και να πείτε περισσότερα από αυτά που είπα εγώ, και μάλιστα με σοβαρή πολιτική σύνεση, αφού η όλη συμπεριφορά αυτού του αδίστακτου, αναιδέστατου έναντι της ιστορίας της Αντιστάσεως στην χούντα και του αγώνα να επιβιώσουν οι πραγματικά αυτοδημιούργητοι άνθρωποι και η έλλειψη ντροπής του συνυποψηφίου σας θα έπρεπε να σας “ξεσηκώσουν” εναντίον του και όχι να επιτίθεστε σε εμένα».

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Τσακαλώτο και «σε όσους από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο διαπίστωσαν αλλά και ανέλυσαν το πόσο επικίνδυνη για την κοινωνία και τη Δημοκρατία είναι η παρουσία αυτού του “τύπου” στην πολιτική ζωή της Ελλάδος».

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια

Διάβασα και άκουσα τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις της κας Αχτσιόγλου για τον συνυποψήφιό της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Κα Αχτσιόγλου, δυστυχώς είναι πολύ αργά για κλάματα.

Το τρένο το χάσατε γιατί δεν ενστερνιστήκατε τις προχθεσινές μου δηλώσεις και την ανακοίνωση – απάντησή μου του Σαββάτου 16/9/2023 σχετικά με αυτόν τον «τύπο» που μόνο το περιεχόμενο του βιογραφικού του και η ανίερη επίσκεψή του στην Μακρόνησο θα έπρεπε να σας έχουν ενεργοποιήσει και να πείτε περισσότερα από αυτά που είπα εγώ και μάλιστα με σοβαρή πολιτική σύνεση, αφού η όλη συμπεριφορά αυτού του αδίστακτου, αναιδεστάτου έναντι της ιστορίας της Αντιστάσεως στην χούντα και του αγώνα να επιβιώσουν οι πραγματικά αυτοδημιούργητοι άνθρωποι και η έλλειψη ντροπής του συνυποψηφίου σας θα έπρεπε να σας «ξεσηκώσουν» εναντίον του και όχι να επιτίθεστε σ’ εμένα.

Συγχαρητήρια στον κο Τσακαλώτο και σε όσους από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο διαπίστωσαν αλλά και ανέλυσαν το πόσο επικίνδυνη για την κοινωνία και τη Δημοκρατία είναι η παρουσία αυτού του «τύπου» στην πολιτική ζωή της Ελλάδος, ανεξαρτήτως του αν δεν σημαίνει τίποτα για το μέλλον της χώρας και τις πολιτικές εξελίξεις να σε ψηφίσουν σε εσωκομματικές εκλογές 65.000 όμοιοί σου, οι οποίοι δεν θέλουν την Ελλάδα να έχει στρατό και δεν θέλουν την λειτουργία του θεσμού της οικογένειας με τον φυσιολογικό και παραδοσιακό τρόπο του να ερωτεύονται, να αγαπιούνται και να δημιουργούν οικογένεια δύο άνθρωποι, οι οποίοι θα φέρνουν στη ζωή παιδιά με τον φυσιολογικό, ανθρώπινο τρόπο και έχουν την άποψη ότι ο πατέρας και η μητέρα θα πρέπει να μεταβληθούν σε γονέα 1 και γονέα 2, χωρίς κανένα προσδιορισμό φύλου, όπως προσδιορισμό φύλου δεν θα έχουν και τα παιδιά τους.

Αθήνα, 18.9.2023
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Αλέξιος Χ. Κούγιας

Δείτε επίσης: Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη προσέλευση στις κάλπες – Πάνω από 70.000 μέλη έχουν ψηφίσει

Loading