Συνεχίζονται οι πνιγμοί σε θάλασσες της χώρας μας – Νέοι θάνατοι σε Ιερισσό και Παλαιό Φάληρο

Σημειώθηκαν δυστυχώς διάφορα τροχαία ατυχήματα και περιστατικά που σχετίζονται με το νερό σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Στο Παλαιό Φάληρο, ένας 79χρονος άνδρας κολυμβητής βρέθηκε αναίσθητος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ», όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

propoli

Επίσης, στην περιοχή λιμένα Σταυρού, ένας 56χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, μετά από τροχαίο ατύχημα, ενώ ένας αλλοδαπός 41 ετών τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του κολύμπιού του στη θαλάσσια περιοχή «ΑΣΤΡΙΣ» Θάσου, μετά από βουτιά από ύψος 2 μέτρων που οδήγησε σε χτύπημα του κεφαλιού του σε βράχο.

Στον λιμένα «ΚΑΤΡΑΜΟΝΗΣΙ» απέναντι από τη Βούλα, ένας 73χρονος που βρισκόταν σε ιστιοφόρο σκάφος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του, αλλά ευτυχώς ανακτήθηκαν μετά από επέμβαση της περιπολικού και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για ιατρικές εξετάσεις.

Οι αρχές διενεργούν προανάκριση για τα περιστατικά και πραγματοποιούνται νεκροψίες και νεκροτομές για την εξακρίβωση των αιτιών των θανάτων και τραυματισμών.

Δείτε επίσης: Ρόδος: Τουρίστρια γέννησε σε τουαλέτα ξενοδοχείου – Θρίλερ με το νεογέννητο

Loading