Ο ίδιος εξήγησε πως πρόκειται για παλιά υπόθεση
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης λόγω του ότι υποβλήθηκε μήνυση από τον γενετιστή Κωνσταντίνο Πάγκαλο.
Ο τραγουδιστής πάντως μίλησε στον Alpha και ξεκαθάρισε ότι η σύλληψή του αφορούσε μια παλιά υπόθεση και πως το θέμα θεωρείται ήδη λήξαν.
«Επρόκειτο για παρεξήγηση, το θέμα τελείωσε» ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει πως «παλιά θέματα αφορούσε η υπόθεση, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες».
Τα στοιχεία δείχνουν ότι η συγκεκριμένη σύλληψη έχει να κάνει με την υπόθεση αναγνώρισης του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή. Θυμίζουμε πως το 2011 ο Άρειος Πάγος το 2011 μετά από εξέταση DNA απεφάνθη πως το παιδί είναι δικό του.
Δείτε επίσης: Ρωσία – Covid-19: Νέο ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων που έχει καταγραφεί φέτος
- Παπαλουκάς: Αν η κατάσταση το επιτρέπει, ποιος δεν θα ήθελε να δει την ΤΣΣΚΑ στην Euroleague;
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός χτυπά τροχονόμο για κλήσεις και επιχειρεί εκ νέου με όπισθεν
- Συλλήφθηκε 43χρονος με 3 κιλά ηρωίνης κρυμμένα στο αυτοκίνητό του
- Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου: Η Σάρον Όσμπορν αποκαλύπτει το βέτο στον Όζι
- Συναγερμός στον Βόλο λόγω κρούσματος μηνιγγίτιδας σε 30χρονη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr