Συνήγοροι οικογένειας Καραϊβάζ: “Η οικογένεια παρακαλεί να μην ακούγονται σενάρια για το τι έχει συμβεί, ας αφήσουμε την έρευνα στις Αρχές”

 Δελτίο Τύπου εξέδωσαν από κοινού οι συνήγοροι που διόρισε η οικογένεια του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, με τα δικηγορικά γραφεία των Απόστολου Λύτρα και Παναγιώτη Κάσση να προτρέπει «Να μην ακούγονται και γράφονται “σενάρια” για το τι έχει συμβεί με τη δολοφονία του”.

Οι δυο συνήγοροι της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ έλαβαν εντολή από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του άτυχου αστυνομικού ρεπόρτερ να δηλώσουν παράσταση πολιτικής Αγωγής.

Στο δελτίο των δύο δικηγορικών γραφείων τονίζεται:

«Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Κραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται “σενάρια” για το τι έχει συμβεί. Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ (Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας) και τις αρμόδιες Αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Δείτε επίσης: Δολοφονία Καραϊβάζ: Βίντεο ντοκουμέντο με τους δολοφόνους τρία λεπτά μετά την επίθεση

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ