(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

ΣΥΡΙΖΑ: Σύνεδροι διακινούν ψήφισμα για μη διεξαγωγή των εκλογών – Τι απαντά ο Κασσελάκης

Πολύ κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος έθεσε θέμα εσωκομματικών εκλογών αν βρεθεί αντίπαλος.

Πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ βέβαια, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Κ.Ο. Σωκράτης Φάμελλος διαφωνούν με τις εσωκομματικές εκλογές πριν τις ευρωεκλογές. Όπως όλα δείχνουν, η Όλγα Γεροβασίλη θα ανακοινώσει σήμερα την υποψηφιότητά της με την ομιλία της στο συνέδριο.

propoli

Αναλυτικά το ψήφισμα που υπογράφεται για να μη γίνουν εκλογές:

«Ως ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γνωρίζοντας

την ταλαιπωρία και την κούραση που έχουν υποστεί τα μέλη μας από τις αλλεπάλληλες διαδικασίες και τις αποχωρήσεις μελών μας και τη σημαντική εργασία που έχει γίνει για την ανασυγκρότηση των οργανώσεών, η οποία εξελίσσεται με στόχο να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.

Αλλά πάνω από όλα γνωρίζοντας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας μπροστά στη μάχη, πραγματική μάχη, των ευρωεκλογών που θα καθορίσει εν πολλοίς το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Θεωρούμε ότι

Ο Πρόεδρος και τα Οργανα κάθε βαθμού έχουν την απόλυτη υποχρέωση να οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές συντεταγμένα και αποφασιστικά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε εσωστρεφή διαδικασία που θα πλήξει περαιτέρω την αξιοπιστία μας, και, στη συνέχεια, με άνεση χρόνου, να προχωρήσουμε στην αναγκαία οργανωτική και καταστατική αναδιοργάνωση του κόμματος που θα του επιτρέψει να παίξει τον ρόλο που όλες και όλοι θέλουμε για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.

Ως εκ τούτου

Ζητάμε από το Σώμα του Συνεδρίου να καταψηφίσει οποιαδήποτε διαδικασία για εκλογή Προέδρου».

Δείτε επίσης: Κασσελάκης: «Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος»

Loading