«Τα θαλάσσωσε»: Το σχόλιο δημοσιογράφου της ΕΡΤ για την επίδοση της Κορακάκη και η απάντηση του αδελφού της

«Η Άννα Κορακάκη τα…θαλάσσωσε λίγο σήμερα» – Αυτό ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου Δημοσθένη Καρμοίρη στην ΕΡΤ για την έκτη θέση που κατέλαβε η Εληνίδα αθλήτρια στα 10 μέτρα του αεροβόλου πιστολιού στο Τόκιο.

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης σχολιάζοντας την επίδοση της Κορακάκη είπε χαρακτηριστικά: «δυστυχώς δεν έχουμε καλά νέα να μεταφέρουμε στους τηλεθεατές μας, καθώς η Άννα Κορακάκη τα… θαλάσσωσε λίγο σήμερα».

propoli

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Διονύσης Κορακάκης, αδελφός της Ελληνίδας αθλήτριας, και αφού είχε τελειώσει η συνέντευξη, πρόσθεσε ότι «δεν μπορώ να διανοηθώ πώς ένας επαγγελματίας αθλητικός συντάκτης θεωρεί την 6η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες ότι είναι… θαλάσσωμα. Έχουμε μείνει έκπληκτοι με τη δήλωση αυτή που έκανε. Απαξιώνει όλη την υπερπροσπάθεια της Άννας και άλλων αθλητών που θα φέρουν επιτυχίες στην Ελλάδα».

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης, μίλησε για το θέμα στο sdna λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ίσως η έκφρασή μου ”Τα θαλάσσωσε η Άννα Κορακάκη” να ήταν υπερβολική και άτυχη και αν στενοχώρησα την αξιοσέβαστη αθλήτριά μας ή την οικογένειά της, ζητώ δημόσια συγγνώμη. Εξυπακούεται πως δεν είχα αυτό τον σκοπό. Ήταν ένας τρόπος έκφρασης (που, ξαναλέω, μπορεί να ήταν και άστοχος) για να πω ότι σύμφωνα με τα όσα αδιανόητα έχει προσφέρει έως και σήμερα η Άννα αλλά και σύμφωνα με την κλάση και την ποιότητά της, ελπίζαμε και περιμέναμε κάτι καλύτερο από την 6η θέση που κατέλαβε εν τέλει».

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Τιαφό με 2-0 – Προκρίθηκε στον 3ο γύρο του τουρνουά τένις (vid)

Loading