Ταξί: Απεργία των οδηγών από 4 έως 7 Δεκεμβρίου

Από αύριο Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, τα ταξί σε όλη τη χώρα θα σταματήσουν να λειτουργούν ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.

Στην περίπτωση της Αθήνας, η απεργία θα διαρκέσει τις ημέρες 5 και 6 Δεκεμβρίου, καθώς και την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου.

propoli

Οι οδηγοί ταξί από όλη την Ελλάδα θα συμμετάσχουν σε αυτές τις απεργιακές δράσεις, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που οργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί, με δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες.

Μικρές διαφορές στην Αθήνα

Στην Αθήνα, η απεργία των ταξί θα έχει μικρές διαφοροποιήσεις. Το Συνδικάτο Ταξί Αττικής έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει απεργία την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου.

Τα ταξί της Αθήνας θα είναι επίσης σε απεργία την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, η ημέρα που αναμένεται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο στη Βουλή.

Εάν το νομοσχέδιο ψηφιστεί την Πέμπτη, τότε η απεργία θα συνεχιστεί και την Πέμπτη. Αν όμως αλλάξει η ημερομηνία ψήφισης του νομοσχεδίου, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απεργία.

Δείτε επίσης: «Έρχεται» στις 13 Δεκεμβρίου το «Καλάθι των Χριστουγέννων – Ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει

Loading