Την καταγγελία για το περιστατικό που συνέβη στο Ελ. Βενιζέλος έκανε 64χρονη – Δεν τις παρέδιδε τις αποσκευές της
Η γυναίκα βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος, και πήρε ταξί για να μεταφερθεί προς κοντινό ιδιωτικό parking όπου βρισκόταν το αυτοκίνητό της.
Η διαδρομή ήταν σύντομη και το ταξίμετρο έδειχνε 6 ευρώ. Ο οδηγός νευρίασε επειδή περίμενε αρκετές ώρες στο αεροδρόμιο και αναγκάστηκε να κάνει μικρή διαδρομή. Για αυτόν τον λόγο, απαίτησε από την γυναίκα 35€.
Αυτή φυσικά αρνήθηκε να δώσει επιπλέον 29€, και τότε εκτός εαυτού ο οδηγός ταξί, δεν τις παρέδιδε τις αποσκευές της, τις οποίες κρατούσε κλειδωμένες στο πορτμπαγκάζ.
«Βγήκε έξαλλος έξω από το ταξί και φώναζε πολύ δυνατά, χτυπώντας τα χέρια του και ζήταγε 35 ευρώ για να δώσει τη βαλίτσα. Του είπα ότι η διαδρομή ήταν πολύ κοντινή για να του δώσω τα χρήματα που ζητούσε. Εκείνος σε έξαλλη κατάσταση συνέχισε να ωρύεται και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου. Φοβήθηκα μην με χτυπήσει και του έδωσα άλλα 25 ευρώ» είπε η γυναίκα στην αστυνομία, η οποία έχει ήδη ταυτοποιήσει τον δράστη αφού η 64χρονη κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του.
Σύμφωνα με καταγγελίες, τα περιστατικά ασυδοσίας από οδηγούς ταξί στο αεροδρόμιο είναι συχνό φαινόμενο.
Δείτε επίσης: Άγιος Παντελεήμονας: Πυροβολισμοί σε καφετέρια – Ένας άνδρας σε κρίσιμη κατάσταση
- Ολυμπιακός: Θρίαμβος και πανηγυρισμοί για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού
- Σημαντική πρόοδος στα έργα του Ελληνικού: 14 εργοτάξια και 12 κατασκευαστές σε πλήρη δράση
- Αποχώρηση του επικεφαλής εμβολίων της FDA προκαλεί κατακόρυφη πτώση στις μετοχές φαρμακοβιομηχανιών
- Εσωτερική κρίση στη Νίκη: Καταγγελίες Παπαδόπουλου για αποκλεισμό και κακές πρακτικές στο κόμμα
- Στεγαστική κρίση: Οι ευρωπαϊκές πόλεις αντιμετωπίζουν την έλλειψη στέγης, η Βαρκελώνη σε κίνδυνο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr