Τέμπη: Έφοδος του εισαγγελέα στα γραφεία του ΟΣΕ για να κατασχέσει τα ηχητικά

Μετά από εντολή του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαϊμη, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα και κατέσχεσαν σκληρούς δίσκους με τα πρωτότυπα ηχητικά από το βράδυ της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από την αποκάλυψη ότι μόλις χθες Τρίτη (2/4) έγινε έφοδος στα γραφεία του ΟΣΕ από αστυνομικούς, παρουσία εισαγγελέα και μετά από εντολή που έδωσε ο εφέτης ανακριτής Σωτήρης Μπακαΐμης που διενεργεί τη δικαστική έρευνα για την τραγωδία στα Τέμπη.

propoli

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» της Λάρισας, πληροφορίες που αναμεταδίδουν τα τοπικά μέσα όπως το onlarissa, οι αστυνομικοί μετά την εντολή του εφέτη ανακριτή, προχώρησαν στην κατάσχεση των σκληρών δίσκων με τα πρωτότυπα ηχητικά το βράδυ της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Από τα δημοσιεύματα προκύπτει ότι στα χέρια του εφέτη ανακριτή βρίσκονται αντίγραφα των ηχογραφημένων συνομιλιών και γι΄αυτό το λόγο και μετά τις αποκαλύψεις για μονταζιέρα στις ηχογραφημένες συνομιλίες απαιτείται η αντιπαραβολή με τις συνομιλίες που παραδόθηκαν στους δικαστικούς λειτουργούς που πραγματοποιούν την έρευνα.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. | Εξαφανίστηκε ο 14χρονος Γουαλέντ Μοχάμεντ από τα Ιωάννινα

Loading