Ενημέρωση για την αντιπαράθεση Ψαρόπουλου, Πλακιά και Βλάχου σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών. Ο δικηγόρος Αντώνης Ψαρόπουλος, πατέρας της Μάρθης που έχασε τη ζωή της στην τραγωδία στα Τέμπη, προχώρησε σε ευθεία επίθεση κατά των οικογενειών Πλακιά και Βλάχου, με αφορμή την παραγγελία του εφέτη ανακριτή να προσκομιστούν άμεσα τα επαγγελματικά προσόντα όλων των τεχνικών συμβούλων που έχουν καταθέσει εκθέσεις στη δικογραφία της υπόθεσης.
Ερωτηθείς για την απόφαση ορισμένων οικογενειών να αναθέσουν έλεγχο των πτυχίων στους τεχνικούς συμβούλους τους, ο κ. Ψαρόπουλος δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετος. Αμφιβάλλω αν οι δύο οικογένειες έχουν διορίσει τεχνικό σύμβουλο στην υπόθεση. Αυτή η κίνηση δυναμιτίζει τη σχέση μεταξύ των οικογενειών και προσφέρει ισχυρά επιχειρήματα στους αντιδίκους μας, δήλωσε χαρακτηριστικά στο κανάλι ΑΝΤ1.
Ακολούθως, σχολίασε τις ανησυχίες γύρω από το αν υπήρχε παράνομο φορτίο στο εμπορικό τρένο, σημειώνοντας ότι έχει αποδειχθεί επιστημονικά από καθηγητές πανεπιστημίου. Μάλιστα, αναρωτήθηκε πώς θα αντιδράσουν οι συγκεκριμένες οικογένειες αν το αναμενόμενο πόρισμα Καρώνη απορρίψει τα έλαια σιλικόνης.
Ο κ. Ψαρόπουλος, τέλος, ανέφερε ότι οι σχέσεις με τον κ. Πλακιά έχουν ψυχρανθεί και ότι πλέον δεν επιθυμεί επαφή μαζί του. Σημείωσε ότι οι παρατηρήσεις του Πλακιά τον αποπροσανατολίζουν από την ουσία της υπόθεσης και πως πίσω από αυτές κρύβονται άλλα κίνητρα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
