Τέμπη – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας: «Αύριο θα έπαιρνε το πτυχίο της»

Με ακόμη φρέσκες τις αναμνήσεις από το ατύχημα με τα τρένα στα Τέμπη, η οικογένεια και οι φίλοι των θυμάτων συνεχίζουν να βιώνουν το δράμα αυτό κάθε μέρα.

Σε ένα από τα βαγόνια που εμπλέκονταν στο δυστύχημα, βρισκόταν η 28χρονη Ελπίδα Χούπα. Εάν δεν είχε συμβεί η τραγωδία, η Ελπίδα θα είχε αποφοιτήσει φέτος από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

propoli

Ο πατέρας της βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση, καθώς τηλεφώνησαν από τη γραμματεία της σχολής για να ενημερώσουν ότι κάποιο μέλος της οικογένειάς θα πρέπει να παρευρεθεί αύριο, Δευτέρα, για να παραλάβει το πτυχίο της ατυχούς Ελπίδας.

«Αυτό που κυριάρχησε αμέσως στο μυαλό μου ήτανε ότι ενώ όλοι θα είναι μέσα στην τρελή χαρά για τις επιδόσεις του παιδιού τους και θα του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ.

Κάποιοι φρόντισαν γι αυτό» έγραψε ο πατέρας της 28χρονης, Χρήστος Χούπας, σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεχίζει: «Δεν θα πάμε με τη γυναίκα μου τελικά. Θα είναι πολύ οδυνηρό και για τους δυο μας. Θα πάνε τα αδέρφια της που λόγω του νεαρού της ηλικίας, έχουν διαφορετικές ανοχές».

Ολόκληρη η ανάρτηση του πατέρα της 28χρονης:

Μου τηλεφώνησαν από την Γραμματεία της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΑΠΘ για να μου γνωστοποιήσουν ότι την προσεχή Δευτέρα στις 4/12/23 θα γίνει η τελετή απονομής πτυχίων και αν μπορεί να παραβρεθεί κάποιος να παραλάβει το πτυχίο της Ελπίδας. 

Αυτό που κυριάρχησε αμέσως στο μυαλό μου ήτανε ότι ενώ όλοι θα είναι μέσα στην τρελή χαρά για τις επιδόσεις του παιδιού τους και θα του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ. 

Κάποιοι φρόντισαν γι αυτό. Δεν θα πάμε με την γυναίκα μου τελικά. Θα είναι πολύ οδυνηρό και για τους δυό μας. Θα πάνε τα αδέρφια της που λόγω του νεαρού της ηλικίας, έχουν διαφορετικές ανοχές.

Δείτε επίσης: Ακρόπολη – 17χρονη για την Κινέζα: «Είχε χτυπήσει και φώναζε βοήθεια»

Loading