(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)

Τέμπη: Στις 5 Απριλίου θα συνεχιστεί η πρώτη δίκη συγγενών θύματος

Αγωγή σε βάρος του ΟΣΕ και της Hellenic Train έχουν καταθέσει οι συγγενείς του ελεγκτή που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία των Τεμπών, με τη δίκη να αναβάλλεται για τις 5 Απριλίου μετά από αίτημα των δύο εταιρειών.

Στη δικαιοσύνη έχουν προσφύγει οι συγγενείς του ελεγκτή που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα και έχουν καταθέσει αγωγή κατά του ΟΣΕ και της εταιρείας Hellinic Train, ζητώντας αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την οδύνη που υπέστησαν από τη βαριά απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

propoli

Το συνολικό ποσό της αποζημίωσης που διεκδικούν φτάνει το 1.000.000 ευρώ και οι προσφεύγοντες είναι τέσσερα συγγενικά πρόσωπα του αδικοχαμένου εργαζόμενου που αιτούνται αποζημίωση από 250.000 ευρώ ο καθένας.

Στο δικαστήριο υποβλήθηκε αίτημα αναβολής από τους δικηγόρους των δύο εταιρειών, οι οποίοι ζήτησαν τη μη εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς, όπως τόνισαν, μέχρι και πριν από ένα ή δύο 24ωρα δεν είχαν λάβει γνώση της ποινικής δικογραφίας η οποία έχει σχηματιστεί στο πλαίσιο της ανάκρισης που διενεργείται στο Εφετείο Λάρισας.

Δείτε επίσης: Βουλή τώρα | Οι φοιτητές γράφουν ξανά τα 57 ονόματα των νεκρών στα Τέμπη

Loading