Τέμπη: Στις ΗΠΑ ο Γεράσιμος, ο επιζών από το πρώτο βαγόνι

Ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το τραγικό ατύχημα στα Τέμπη με το τρένο, πρόκειται να ταξιδέψει σήμερα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες για ιατρική αντιμετώπιση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», στη Λάρισα βρίσκεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τις ΗΠΑ από το βράδυ της Παρασκευής, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία του 21χρονου φοιτητή από τον Βόλο που βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι του τρένου στα Τέμπη.

propoli

Ο Γεράσιμος θα πετάξει με ειδική πτήση μέσω της 110 Π.Μ. Λάρισας συνοδευόμενος από ομάδα επιστημονικού προσωπικού για τις ΗΠΑ για τη Βοστώνη, ώστε να νοσηλευτεί σε εξιδεικευμένο κέντρο με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι 9 μήνες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, φαίνεται πως βρέθηκε το «μαύρο κουτί» της μοιραίας αμαξοστοιχίας, στο σημείο που φυλάσσεται ό,τι έχει απομείνει από αυτήν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στο Κουλούρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με το larissanet.gr, το καταγραφικό έχει μεγάλες ζημιές και είναι αμφίβολο αν μπορεί να αντληθεί κάποια πληροφορία από αυτό.

Δείτε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τη Δευτέρα θα συνεχιστεί η δίκη – Κατηγορείται για δημοσιοποίηση ερωτικού περιεχομένου μέσω διαδικτύου

Loading