Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού στη Νέα Σμύρνη

Ο Σταύρος και ο Δημήτρης είναι 20 χρόνια μαζι και έχουν 3 παιδιά.

Μετά από 20 κοινής πορείας ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτριος Ελευσινιώτης έγιναν το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι στην Ελλάδα που παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Νέας Σμύρνης.

propoli

Ο γάμος τελέστηκε χθες, Σάββατο (2.03) στις 12 το μεσημέρι σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Το ζευγάρι έχει αγοράσει σπίτι από κοινού και έχει τρία παιδιά.

Σε δηλώσεις του στο Bloomberg, ο Σταύρος Γαβριλιάδης είχε δηλώσει ότι ο νέος νόμος λύνει πολλά από τα προβλήματα της οικογένειάς του, ενώ μετά τον γάμο, θα υιοθετήσει επίσημα τα δίδυμα παιδιά του συντρόφου του Δημήτριου.

«Θα γίνουμε επιτέλους μία οικογένεια με δύο επίθετα.Τα κοστούμια και οι βέρες είναι ήδη έτοιμα. Ίσως είμαστε εμείς το πρώτο ζευγάρι που θα παντρευτεί», είχε πει.


Ο Δημήτριος Ελευσινιώτης του Σπυρίδωνα και της Άννας, το γένος Βυλλιώτη που γεννήθηκε στη Σαλαμίνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής και ο Σταύρος Γαβριηλίδης του Χρήστου και της Ευγενίας, το γένος Δρόσου, που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη Αττικής.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισε από κωδωνοφόρους το κέντρο της πόλης

Loading