Ο τέως Βασιλιάς βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη ηλικία και το τελευταίο διάστημα είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.
Εσπευσμένα στην Αθήνα μεταφέρθηκε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, το απόγευμα της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου διεκομίστη στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα, όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας του.
Στο πλευρό του βρίσκονται ο γιος του Νικόλαος και η σύζυγός του Άννα Μαρία.
Ο τέως Βασιλιάς που διαμένει μόνιμα στην Ερμιονίδα βρίσκεται πλέον σε προχωρημένη ηλικία και το τελευταίο διάστημα ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Κατά το παρελθόν είχε υποστεί και πάλι εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε νοσηλευτεί για τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο.
- Καστοριά: Η 50η Διεθνής Έκθεση Γούνας ανοίγει τις πύλες της με πληθώρα συμμετοχών
- Η σύνδεση της απώλειας ακοής με τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας
- Δομινικανή Δημοκρατία: 98 θάνατοι από κατάρρευση στέγης σε νυχτερινό κέντρο, ανάμεσά τους διάσημος τραγουδιστής
- Χειροβομβίδα στο σπίτι πρώην παίκτη της Λίβερπουλ: Ο Γιόσι Μπεναγιούν αντιδρά στην επίθεση
- Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχασε την κορυφή μετά την ισοπαλία με την Μπράγκα