Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Η νοσηλεύτρια που τέθηκε σε αργία θα κινηθεί νομικά

Το περιβάλλον της αναφέρει ότι επρόκειτο για συνηθισμένο περιστατικό

Σε σοκ εξακολουθεί να είναι η οικογένεια του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου από την Πάτρα ο οποίος «κατέληξε» πριν από λίγες μέρες την ώρα που μεταφερόταν από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στο Ρίο.

«Εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, πλέον αναλαμβάνει ο δικηγόρος μας» δηλώνει στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” ο αδελφός του 49χρονου.

Ήδη, σύμφωνα με το pelop.gr, δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στην προκαταρκτική εξέταση που έχει ξεκινήσει η Εισαγγελία Πατρών αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του θανάτου του άτυχου άνδρα.

Στη συγκεκριμένη προκαταρκτική θα καταθέσουν γιατροί, νοσηλευτές, ενώ ενδέχεται να καταθέσει και ο ιδιώτης γιατρός με τον οποίο είχε μιλήσει ο άτυχος άνδρας λίγες ώρες πριν πεθάνει. Ο λόγος για τον οποίο είχε απευθυνθεί σε γιατρό, ήταν οι έντονοι πόνοι που ένιωθε στο στήθος.

Η οικογένεια θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα της προκαταρκτικής ώστε να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειές της. Είναι βέβαιο ότι θα κατατεθούν και αγωγές.

Κινείται νομικά η νοσηλεύτρια

Η νοσηλεύτρια που πλέον είναι σε αργία, σχεδιάζει να κινηθεί νομικά. Όπως υπογραμμίζει το περιβάλλον της, ανεξάρτητα από την τραγωδία με τον 49χρονο, «επρόκειτο για ένα συνηθισμένο περιστατικό ενός περιπατητικού ασθενή, ο οποίος της ανέφερε πως είχε προηγουμένως επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό γι’ αυτό και του είπε να πάει στο εφημερεύον νοσοκομείο».

Δείτε επίσης: Πάτρα: Πειθαρχικός έλεγχος της νοσηλεύτριας του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» για τον θάνατο 49χρονου

Loading