Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: Η ΕΛΑΣ έχει βίντεο από τα χτυπήματα – «Ήταν ζαλισμένος και έλεγε ασυναρτησίες», λέει η κοπέλα του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ έξω από την Αγιά Σοφιά στους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, υπάρχει βίντεο το οποίο δείχνει τα χτυπήματα που δέχθηκε ο οπαδός της ΑΕΚ, ενώ η μητέρα του ανέφερε ότι δεν θέλει να πληρώσει όποιος έκανε κακό στο παιδί της.

«Θέλω να τιμωρηθεί οποίος έχει κάνει κακό στο παιδί μου. Δεν ήξερα ότι τον χτύπησαν. Το έμαθα αργότερα από την κοπέλα του και τους φίλους του, που ήρθαν να τον δουν στο νοσοκομείο» είπε η μητέρα του 47χρονου.

Ξαφνικά,` εμφανίστηκε μπροστά του ένας άντρας τον χτύπησε… και έφυγε. Εκτός από τις κάμερες, υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες που αναφέρουν ότι ο 47χρονος έφαγε μια δυνατή γροθιά στο μέτωπο και έπεσε κάτω αναίσθητος.

«Εγώ αμέσως μετά τον διαπληκτισμό σηκώθηκα και έφυγα. Δεν είδα κάτι. Λίγο αργότερα κάποιος μου είπε “χτύπησαν τον δικό σου και έπεσε κάτω “. Αμέσως έτρεξα δίπλα του και τον είδα στο έδαφος. Ήταν ζαλισμένος και έλεγε ασυναρτησίες. Κάλεσα το 166 και πήγαμε στο νοσοκομείο» φέρεται να είπε η σύντροφος του 47χρονου.

Δείτε επίσης: Χαμός σε πάρτι στον Βόλο: Πάνω από 8.000 άτομα, με δεκάδες να φτάνουν στο Νοσοκομείο λόγω ακραίας μέθης

Loading