Στο τραπέζι αλλαγές με μείωση των self test των μαθητών
Θα τεθεί επί τάπητος η μείωση των self test στα σχολεία, αλλά και γενικότερα η χαλάρωση των μέτρων. Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε τα λόγια του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε δηλώσεις από τη Σύρο φωτογράφισε το τέλος της μάσκας στα σχολεία.
«Εξάλλου όπως ξέρετε κάναμε και μόνιμους διορισμούς μετά από παραπάνω από μια δεκαετία, καλύψαμε έτσι ένα κενό μεγάλο που υπήρχε», πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. «Από αύριο δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκα σε εξωτερικό χώρο. Και πιστεύω ότι και σύντομα θα απαλλαγούμε από τις μάσκες εντός της τάξης γιατί ξέρω ότι ήταν μεγάλος μπελάς και δύσκολο για εσάς και μπράβο σας που τα καταφέρατε να είστε τόσο πειθαρχημένοι αλλά νομίζω ότι τελειώνει πια η πανδημία και θα μπορέσουμε σιγά-σιγά να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τα self test, οι επιστήμονες θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να μειωθούν τα self test από δύο την εβδομάδα σε ένα, έως τέλος του μήνα τόσο σε μαθητές όσο και σε καθηγητές, σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Δείτε επίσης:
Δείτε επίσης: Κρήτη: Τον «κάρφωσε» με τσεκούρι στο πρόσωπο
- Σημαντική εκδήλωση στην Ξάνθη για την ανάπτυξη της περιοχής
- Ρονάλντο: ο πλουσιότερος αθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και οι εκπλήξεις της λίστας
- Εντοπίσθηκε ο 12χρονος μαθητής κοντά στο σχολείο του μετά από εξαφάνιση
- Εορταστικές εκδηλώσεις για την 50ή Τελετή Απονομής του Βραβείου Leonardo da Vinci στην Αθήνα
- Οι ADVENGERS γίνονται επίσημοι συνεργάτες της Google Premier Partner
