Κλειστή η Τσιμισκή – Προηγήθηκε συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο
Πορεία πραγματοποιείται αυτήν την ώρα επί της οδού Τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη από υποστηρικτές του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

«Ελάτε να φωνάξουμε για την ελευθερία» είναι ένα από τα κεντρικά συνθήματα των ανθρώπων που διαμαρτύρονται για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και την περιθωριοποίηση όσων δεν έχουν εμβολιαστεί όπως υποστηρίζουν. Παράλληλα, απευθύνουν ύβρεις προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.


Νωρίτερα είχε προηγηθεί πορεία στον Λευκό Πύργο με ομιλίες και συνθήματα κατά του εμβολιασμού και υπέρ της «ελευθερίας».


Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σταυροί και εθνικιστικά συνθήματα σε συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας – Ελάχιστες οι μάσκες (pics&vid)
- Σημαντικές νίκες για Κλίπερς και Πίστονς στα playoffs
- Πάπας Φραγκίσκος: Θλίψη για τον θάνατό του από τους Καθολικούς παγκοσμίως
- Νέα διάταξη για εξαγορά προϋπηρεσίας στην επικουρική σύνταξη: Ωφέλεια για 25.000 εργαζομένους
- Πάπας Φραγκίσκος: Η λιτή τελετή που ζήτησε ο ίδιος και τα πρόσωπα που θα παρευρεθούν
- Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση σε κατειλημμένο χώρο του ΑΠΘ