Η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται στο τέλος του 2023
Μπορεί εδώ και πολλά χρόνια το μετρό της Θεσσαλονίκης να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο τώρα πλέον προχωράει κανονικά και όπως όλα δείχνουν τα επόμενα χρόνια θα τεθεί στη διάθεση των πολιτών.
Αρκετοί σταθμοί είτε έχουν ολοκληρωθεί είτε βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και είναι έτοιμοι να παραδοθούν. Σήμερα το πρωί μάλιστα, στον σταθμό της Αγίας Σοφίας τοποθετήθηκαν οι κυλιόμενες σκάλες. Ο συγκεκριμένος σταθμός οδεύει προς την ολοκλήρωση της κατασκευής του, αφού πλέον έχουν απομείνει οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το τέλος του 2023 θα παραδοθεί το βασικό έργο και η Θεσσαλονίκη θα έχει πλέον μετρό.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι δύο άνδρες για καταγγελλόμενη αρπαγή ανήλικης
- Συρία: Η ΗΠΑ και η Ρωσία ζητούν έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
- Βαγγέλης Μαρινάκης για Μεντιλίμπαρ: Έθιμο η ανανέωση μετά από ευρωπαϊκές ήττες, εύχομαι να επαναληφθεί η περσινή επιτυχία
- Ολυμπιακός: Ένας αιώνας θρυλικής πορείας
- YouTube: Νέα οικονομική συνδρομή με μειωμένη τιμή
- Λάμψη στον Πειραιά και σε όλη την Ελλάδα για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού
