Θήβα: Βίντεο – ντοκουμέντο με ανήλικους ληστές να αρπάζουν τσάντα από αυτοκίνητο ενώ είναι μέσα η οδηγός

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μέσα στο αμάξι της όταν έγινε το περιστατικό αυτό, ενώ φαίνεται πως οι Ρομά την απείλησαν κιόλας. Αφού οι δράστες τράπηκαν σε φυγή αυτή έσπευσε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση για το συμβάν

Το μεσημέρι της Τρίτης (24/1), ομάδα Ρομά άρπαξε τσάντα μέσα από το αμάξι ανυποψίαστης γυναίκας, η οποία είχε σταματήσει κοντά στη «γέφυρα του τρόμου» στο Πυρί Θηβών.

Σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται στο σημείο και δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα radiothiva.gr, φαίνονται τρία ανήλικα παιδιά και πιθανότατα ένα ενήλικας να πλησιάζουν το αμάξι της γυναίκας.

Ένα από τα παιδιά τρέχει, ανοίγει την πόρτα και αρπάζει από μέσα την τσάντα και στη συνέχεια και οι τέσσερις αποχωρούν γρήγορα από το σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η τσάντα της γυναίκας είχε αρκετά χρήματα μέσα, όπως επίσης προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μέσα στο αμάξι της όταν έγινε το περιστατικό αυτό, ενώ φαίνεται πως οι Ρομά την απείλησαν κιόλας. Αφού οι δράστες τράπηκαν σε φυγή αυτή έσπευσε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση για το συμβάν.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη Θήβα:

Δείτε επίσης: Φίλος Άλκη προς κατηγορούμενο: «Μη με κοιτάς εμένα, κοίτα κάτω»

Loading