Θλίψη για τον θάνατο του πρώην αντιπρόεδρου της Βουλής Βαΐτση Αποστολάτου

Θλίψη για τον θάνατο του πρώην αντιπρόεδρου της Βουλής Βαΐτση Αποστολάτου

Ανακοίνωση για την απώλεια του Βαΐτση Αποστολάτου, πρώην βουλευτή και αντιπροέδρου της Βουλής, από σημαντικές προσωπικότητες. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο πρώην βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής, Βαΐτσης Αποστολάτος, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη. Ο Αποστολάτος είχε εκλεγεί βουλευτής με τον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη κατά τη διάρκεια δύο εκλογικών περιόδων (2007-2009, 2009-2012) και υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κατά την ίδια διάρκεια (2008-2009, 2009-2012).

Ο πόνος όσων τον αγαπούσαμε και συνδεόμασταν στενά μαζί του είναι απερίγραπτος. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο κουμπάρος του και πρώην βουλευτής Κώστας Αϊβαλιώτης, ο οποίος δήλωσε στο Χ: Αφήνει αποτύπωμα ήθους και ευγένειας ως βουλευτής και ως Αντιπρόεδρος της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του, αναφέροντας ότι ο Αποστολάτος διακρίθηκε ως γυναικολόγος και πολιτικός. Γεννημένος στον Πειραιά, είχε ξεκινήσει την πολιτική του καριέρα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως πολιτευτής της ΝΔ και υπηρέτησε με ιδιαίτερη αφοσίωση τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, αποτελώντας βασικό στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play