Θλίψη στο Ναυτικό: Θανάτος 20χρονης Δόκιμης Πλοίαρχου – Ασθένεια μετά τον απόπλου από λιμάνι της Ινδίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, μια 20χρονη δόκιμη πλοίαρχος έφυγε από την ζωή από ασθένεια που εμφανίστηκε ενώ βρισκόταν στην Ινδία.

Η νεαρή γυναίκα ταξίδευε στο πλαίσιο της εκπαίδευσής της και αισθάνθηκε ασθενής μετά την αναχώρησή της από ένα λιμάνι στην Ινδία. Μεταφέρθηκε στην Ελλάδα, με ιατρική συνοδεία, και νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αττική.

Παρά την προσπάθεια των ιατρών, δυστυχώς, απεβίωσε στις 17 Σεπτεμβρίου. Το Λιμενικό έχει ξεκινήσει προανάκριση για το συμβάν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο 20χρονης δοκίμου πλοιάρχου
Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.

Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου. Η 20χρονη δόκιμος επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023. Διενεργείται προανάκριση.

Δείτε επίσης: Έκτακτο – Ποιος υποψήφιος βουλευτής δηλώνει πρόθυμος να παραιτηθεί για να μπει ο Κασσελάκης στη Βουλή

Loading